Waarom De Jeroen Boschloop de gezelligste is

  • Jeroen Boschloop 2018

Waarom De Jeroen Boschloop de gezelligste is

De echte Bossche lopers kunnen er na 17 edities toch echt niet meer omheen: De Jeroen Boschloop. De 18e editie van deze zomerloop in het natuurgebied Het Bossche Broek is alweer in zicht. En deze kan je niet missen, want het is de gezelligste loop van onze mooie vestingstad. En dit is waarom:

 

1. Het is kleinschalig

De Staete Makelaars Jeroen Boschloop is begonnen vanuit een groepje lopers van de Bossche loopclub O.S.S.-Volo als een kleinschalige loop. Het werd vooral gericht op de gezellige lopers die samen zelfs op een doordeweekse dinsdagavond niet terugdeinzen van een 5 of 10 kilometer parcours. En dit karakter hebben we nog steeds. Dus trek je loopmaatje, vriend, broer, zus of collega aan de mouw om samen over de finish te gaan op  dinsdag 26 mei!

 

2. Je krijgt een (gratis) drankje

Het is weinig inschrijfgeld, maar je krijgt een hoop extra’s. Bij de Jeroen Boschloop draait het om het meedoen; en dat loont. Eenmaal na de het bereiken van de finish krijgt iedere deelnemer namelijk een consumptiebon van Staete Makelaars die besteed kan worden aan een drankje, waardoor iedereen samen nog lekker in het zonnetje na kan genieten van zijn of haar prestatie.

3. Geschikt voor heel het gezin

Niet alleen de grotere lopers, maar ook de kleine sprinters kunnen hun hardloopschoenen aantrekken voor de Jeroen Boschloop. Er is namelijk ook een Kids Funrun van 500 of 1000 meter waar dus zelfs de allerkleinsten aan mee kunnen doen. Na afloop worden deze bekroond met een zakje chips en een medaille. Een geschikte loop voor het hele gezin dus!

 

Ben je wel in voor een beetje gezelligheid? Schrijf je dan nu in!

By | 2020-03-07T18:03:43+01:00 januari 26th, 2020|Nieuws|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment