Virtuele Jeroen Boschloop 2021 (old) 2023-03-27T11:59:06+02:00

Virtuele Staete Makelaars Jeroen Boschloop

Jammer genoeg hebben wij als organisatie ook dit jaar moeten besluiten om geen fysieke Jeroen Boschloop te organiseren. De onwetendheid over het COVID-19 virus en de regels die door het RIVM zijn voorgeschreven maken het voor nu te lastig om de volgende stap te zetten. Daarom hebben wij besloten het fysieke evenement op te schuiven naar 2022. Maar… we hebben een alternatief; de virtuele Staete Makelaars Jeroen Boschloop 2021!

Wij nodigen, of beter gezegd dagen, iedereen uit om in de maand juni het parcours van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop, geheel op eigen gelegenheid te gaat lopen. Zoals gewoonlijk kan je kiezen uit een route van 5 of 10 kilometer en die routes zijn hieronder gratis te downloaden. Er is veel te zien onderweg! Als deelnemer loop je door het uitgestrekte landschap van het gebied rondom de Zuiderplas. Met zicht op de skyline van ‘s-Hertogenbosch en natuurgebied de Bossche Broek. De 10 kilometer afstand voert tot aan het buitengebied van Sint-Michielsgestel. Zowel de start als de finish is op de Pettelaarse Schans!

Vanuit de organisatie zouden we het leuk vinden als je jouw leukste foto deelt met ons! Tag ons op Instagram of Facebook via @JeroenBoschloop, gebruik de hashtag #JBL2021 en maak daarmee kans op een gratis inschrijving voor volgende jaar! De vijf leukste foto’s krijgen van ons een gratis inschrijving voor 2022! Het aankomende jaar is een bijzonder jaar, want dan bestaat onze atletiek- en loopvereniging O.S.S.-VOLO namelijk 100 jaar. Het belooft daarmee automatisch een bijzondere editie te worden!

Bij onze vorige edities van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop was het na afloop een gezellig samenzijn met een lekker drankje aangeboden door de sponsor. Dit is iets wat we dit jaar jammer genoeg niet aan kunnen bieden, maar loop na de 5 of 10 kilometer zeker eens binnen bij Moeke voor een welverdiend drankje! Zijn je oude hardloopschoenen toe aan vervanging? Loop eens Run2day in ‘s-Hertogenbosch.

Wij wensen iedereen veel gezonde kilometers toe, houd ten alle tijden rekening met de regels vanuit het RIVM en geniet van deze virtuele editie in juni. Hopelijk zien wij elkaar in 2022 aan de start!