Loading...
Summer City Runs 2020-02-14T20:52:56+01:00

073 Summer City Runs

Bossche hardloopevenementen slaan handen ineen!
Hardlopen is leuk en gezond. De vele evenementen bieden aan een diversiteit van hardlopers ieder wat wils. Zo kan de recreant zich richten op de gezelligheid en de eigen prestatie, waar de wedstrijdloper voor de winst gaat. Dat is wat hardlopen zo leuk maakt; het is van en voor iedereen.

Dit is te merken aan de verschillende evenementen die georganiseerd worden. Ook rondom Den Bosch zie je dit terug. Zo heeft Engelen de Engelenrun, Den Bosch de Staete Makelaars Jeroen Boschloop en Empel de Omloop van Empel. Stuk voor stuk worden deze georganiseerd door bedreven bestuursleden die elk jaar weer de lopers willen verrassen.

Daarom slaan in 2019 deze evenementen weer de handen ineen met een Master-klassement “073 Summer City Runs“! Elke hardloper kan zich bij voorkeur opgeven voor dit unieke klassement en meestrijden om deze felbegeerde prijs.

Je zorgt ervoor dat je je bij voorkeur inschrijft voor alle drie de evenementen. Daar verzamel je zoveel mogelijk punten, die je krijgt naar gelang je finishpositie. Na de 3 loopevenementen worden je punten bij elkaar opgeteld en degene met de hoogste score wint de 073 Summer City Runs. Je kunt kiezen uit 2 afstanden, verdeeld over 3 loopevenementen: 16 km of 32 km. Wil je meer weten?

Check de site en het reglement http://summercityruns.nl/ 

Vervolgens schrijf je je in voor alle afzonderlijke evenementen. Dat kan hier:

Inschrijven Jeroen Boschloop 26 mei  -5 of 10 km http://www.jeroenboschloop.nl

Inschrijven engelenrun 14  juni -6 of 12 km. http://www.engelenrun.nl

Inschrijven Omloop van Empel 28  juni  – 5 of 10 km  http://www.omloopvanempel.nl

De Jeroen Boschloop is pas het begin!

Doe mee!