Loading...
Nieuws 2023-05-05T08:30:56+02:00
Jeroen Boschloop Den Bosch

Staete Makelaars Jeroen Boschloop ook in 2023 een zonnig event

De lente gaat langzaam over in de zomer. De weersvoorspelling voor 8 juni, op de avond van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop, laat een stralende zon zien. De verwachte avondtemperatuur ligt tussen 20 en 25 graden.

Net als in vele voorgaande edities belooft het dus een gezellige en sfeervolle zomeravondrun te worden. Een uitdaging als je voor de snelste tijd gaat op deze naar verwachting zwoele avond. Als recreatieve loper kun je volop genieten van de scenery wanneer je in het Bossche Broek de laagstaande zon tegemoet draaft. Na de finish vind je op de Pettelaarse

Schans de ideale sfeer om gezellig na te praten met een gratis verfrissing aangeboden door Staete Makelaars. Dat wil je toch niet missen?

Met nog een week te gaan zijn er nog inschrijvingen beschikbaar. Aarzel niet, schrijf je in voor de Staete Makelaars Jeroen Boschloop en loop mee!  

By | juni 2nd, 2023|

Euforisch onder de finishboog van Run2Day door

Het hoogtepunt van elke hardloopwedstrijd is de finish, een gemarkeerde plek waar je overheen moet. Haal je de finish niet, dan heb je geen uitslag, dan heb je in feite niet gelopen. Om de finish te kunnen halen, moet je eerst starten. De Staete Makelaars Jeroen Boschloop heeft zowel start als finish op dezelfde plek, zichtbaar door de gigantische opblaasbare finishboog van Run2Day. Die Run2Day finishboog is jouw oriëntatiepunt als je de Pettelaarse Schans opdraait voor de laatste 200 meter van jouw loopwedstrijd.

Run2Day is, net als in voorgaande jaren, ook deze 18e editie van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop weer aanwezig als sponsor. Run2Day is het eldorado voor iedere hardloper in de regio. Hier vind je al jouw running gear: een ruim assortiment hardloopschoenen, kleding en accessoires. Bij Run2Day ben je aan het goede adres voor betrouwbaar advies, een loopanalyse, trainingen, loopclinics, etc. Eigenaar van Run2Day Den Bosch en marathoner/trailrunner Hans Heirman draagt graag zijn steentje bij aan de Staete Makelaars Jeroen Boschloop: ‘Iedereen bij Run2Day heeft een passie voor hardlopen en we delen dit graag met anderen. Door het ondersteunen van de Staete Makelaars Jeroen Boschloop en andere evenementen in de regio dragen we bij aan de lokale gemeenschap en inspireren we mensen om te gaan hardlopen en gezonder te leven!’

We zien je graag in onze winkel gevestigd aan de Van Berckelstraat 2, 5211PH Den Bosch.

By | mei 4th, 2023|

Staete Makelaars hoofdsponsor van Jeroen Boschloop

Onze vertrouwde partner Staete Makelaars in ’s-Hertogenbosch is ook deze 18e Jeroen Boschloop weer aangehaakt als hoofdsponsor. Met de proportionele bijdrage van Staete Makelaars zijn wij als organisatie van de Jeroen Boschloop in staat om de kosten voor de deelnemers zo laag mogelijk te houden. Dankzij Staete Makelaars kunnen wij iedere deelnemer een consumptiebon aanbieden voor een gratis drankje na afloop van de loop. Staete Makelaars is hiermee een steunpilaar voor de loopsport in de regio ’s-Hertogenbosch.

Ben je van plan om je huis te verkopen of ben je op zoek naar een nieuw huis? Wil je je huis laten taxeren of wil je goede adviezen inwinnen over de verduurzaming van je huis en de financiering daarvan? Staete Makelaars is op dit gebied al ruim twintig jaar de betrouwbare specialist in de regio ’s-Hertogenbosch en is aangesloten bij de grootste verenging voor makelaars, de NVM. De woonspecialisten van Staete hebben een scherpe kijk op de woningmarkt en hebben verstand van zaken. Jouw woonwensen zijn bij Staete Makelaars in de beste handen. Wil je meer weten over Staete Makelaars? Kijk dan eens op staete.nl of bel 073-206 00 03.

By | april 14th, 2023|

Staete Makelaars Jeroen Boschloop weer terug. Schrijf je in!

Nadat de coronaperiode en de nasleep daarvan de organisatie van de Jeroen Boschloop onmogelijk maakte, zijn we blij en verheugd dat we dit jaar weer terug zijn. Op donderdagavond 8 juni kun je je opstellen achter de startstreep voor onze Bossche wedstrijdloop over 5 of 10 kilometer.

De organisatie is in een nieuw jasje gestoken, het programma is aangepast en de website vernieuwd. In plaats van op dinsdagavond wordt de Staete Makelaars Jeroen Boschloop deze keer georganiseerd op een donderdagavond. Het parcours van de gezelligste avondloop van Den Bosch en omstreken is onveranderd en voert door Het Bossche Broek en het buitengebied richting St. Michielsgestel.

Schrijf je dus in en strik de veters van je loopschoenen goed vast. Tot ziens aan de start.

By | maart 27th, 2023|